Stiri: Economie

Afaceri.ro organizează misiunea economică Transsiberian 2017

13.02.2017

Afaceri.ro desfășoară în perioada 26 august – 7 septembrie, prima ediție a unei misiuni economice speciale în Rusia: Transsiberian 2017. Evenimentul de afaceri este organizat de Arhipelago, Finanțări.Md, Investește în Rusia și APEC. Misiunea economică va include acțiuni de valorificare a potențialului de import-export, evaluare a oportunităților de colaborare și  facilitarea identificării de parteneri de afaceri.

Afaceri.ro Transsiberian 2017 este dedicată tuturor celor care vor să obțină acces pe piața rusă, să înțeleagă specificul derulării afacerilor cu Rusia, să identifice parteneri de dezvoltare, dar nu în ultimul rând, să se familiarizeze cu bogata cultură rusească.

Pentru o perioadă de nouă zile, delegația românească va participa, în Moscova, Irkutsk și Vladivostok, dar și pe traseul dintre aceste orașe, la o recepție Afaceri.ro, la serate culturale, prezentări business și istorice, dar mai ales la o serie de întâlniri de business între delegații Afaceri.ro și companii rusești. Antreprenorii prezenți vor avea ocazia să promoveze companiile și produsele românești pe care le reprezintă.

Un element unic al misiunii Afaceri.ro îl va reprezenta călătoria cu celebrul tren Transsiberian, care în acest an va aniversa 100 de ani de la prima călătorie pe calea ferată, de la Moscova până la Vladivostok.

Mai multe detalii despre Misiunea economică Afaceri.ro Transsiberian 2017 pot fi găsite pe pagina oficială (http://www.afaceri.ro/misiunea-economica-speciala-afaceri-ro-transsiberian-2017/) sau contactând organizatorii la evenimente@arhipelago.com