Stiri: Economie

Afaceri.ro Suceava a ajuns la cea de-a treia ediţie: Evenimentul va avea loc pe 29 mai

29.05.2015

Evenimentul Afaceri.ro Suceava a ajuns la cea de-a treia ediţie. Conferinţa, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Arhipelago si APEC, reprezintă unul din cele mai ample manifestări de business din județ.

Evenimentul va avea loc pe data de 29 mai, la sediul C.C.I. Suceava.

„Ne vom bucura de prezența unor personalități din mediul de afaceri regional și național, oameni de afaceri cu experiență care vor vorbi despre proiecte de succes, provocări depășite și despre cum poți dezvolta un business de succes în România. Tematicile abordate în acest an vor face referire la: modalități de dezvoltare a afacerilor, marketing online, dezvoltarea resurselor umane şi dezvoltarea relaţiilor economice cu Republica Moldova şi Ucraina”, au afirmat organizatorii.

Afaceri.ro Suceava invitați de calibru, precum Felix Patrascanu, Co-Fondator al firmei FAN Courier, Nicoleta Munteanu, Vice-Președinte al Asociației Naționale a Antreprenorilor şi Peter Barta, Director Executiv al Fundației Post-Privatizare.

Conferinţa va fi structurată în două secţiuni. Este vorba de „Dezvoltarea afacerilor”, secţiune în care speakerii vor oferi informaţii despre marketing-ul online, poveşti de succes ale unor antreprenori recunoscuți la nivel național, importanţa hub-urilor(co-working spaces) pentru dezvoltarea afacerilor mici şi de o serie de workshop-uri interactive: trei ateliere de lucru, care se vor desfășura în paralel.

Workshop-uri vor avea următoarele teme:

WS1: Forum economic: Dezvoltarea parteneriatelor de afaceri în regiunea de graniţă RO-UA-MD (prezentarea conceptului Business2Business)

WS2: Motivarea non-financiară a angajaţilor

WS3: Marketing-ul: încotro? Când şi cum trebuie să investim în marketing

Mai multe detalii despre Conferinţa Afaceri.ro Suceava 2015, inclusiv agenda actualizată şi informaţii despre speakeri se găsesc pe pagina oficială: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2015/.

Taxa de participare pentru participarea integrală la eveniment este 50 lei, iar participarea doar la unul dintre workshop-uri este gratuită.