Stiri: Logistica

Afacerile Gebrüder Weiss au depăşit 1,28 miliarde de euro

20.03.2016

Compania internaţională de transport şi logistică Gebrüder Weiss a înregistrat în 2015 rezultate mai bune decât în anul precedent şi şi-a consolidat cu succes poziţia pe mai multe pieţe şi sectoare în creştere. Cu un avans de trei la sută, concernul Gebrüder Weiss a obţinut o cifră de afaceri preliminară de 1,28 miliarde de euro).

„În ciuda situaţiei economice dificile din Europa, datorită investiţiilor în echipamente, produse şi personal, evoluţia pozitivă din anii precedenţi a continuat şi am oferit clienţilor noştri plusvaloare prin intermediul soluţiilor logistice inteligente. Suntem foarte mulţumiţi de rezultatul obţinut”, a afirmatWolfgang Niessner, CEO Gebrüder Weiss.

Volumul total de investiţii din anul 2015 a fost de 53,75 milioane de euro. Pe lângă dezvoltarea filialelor din Europa Centrală şi de Est, compania şi-a extins domeniul de activitate în Asia, consolidându-şi astfel poziţia în calitate de furnizor internaţional de servicii de logistică.

În anul 2016, compania Gebrüder Weiss doreşte să îşi consolideze în continuare poziţia de lider în Europa Centrală şi de Est, precum şi de-a lungul fostului Drum al Mătăsii, spre China, precum şi pe pieţele de peste ocean.

„Vom adapta în continuare produsele şi procesele în funcţie de nevoile clienţilor noştri şi vom dezvolta soluţii inovatoare, pentru a ţine pasul cu digitalizarea tot mai rapidă. În acest sens, ne vom baza şi pe viitor pe angajaţi bine pregătiţi şi dedicaţi, care impresionează clienţii din întreaga lume prin excelența în servicii”, spune Wolfgang Niessner.