Stiri: Companii

Afacerile Salesianer Miettex au crescut cu 15% în 2013

26.02.2014

Compania Salesianer Miettex a înregistrat anul trecut în România o creştere de 15% a cifrei de afaceri faţă de anul precedent. Astfel, fabrica Salesianer Miettex din Capitală a atins 14 tone de textile procesate pe zi, echivalentul a peste 2.800 de maşini de spălat casnice.

„În actualul context economic, din ce în ce mai multe companii îşi rentabilizează afacerea apelând la servicii externalizate, ceea ce a făcut ca în 2013 să înregistrăm un număr mai mare de comenzi decât în anii precedenţi, atât de la partenerii existenţi, cât şi de la noi parteneri”, a declarat Victor Ioane, Managing Director CEE Salesianer Miettex.

Potrivit lui, avansul s-a datorată faptului că, deşi în Europa Occidentală această piaţă este deja matură, în România se află abia la început.

Pe piaţa locală, domeniile care apelează preponderent la servicii de spălătorie comercială sunt cel hotelier şi cel industrial. „Sperăm că vom vedea şi o creştere a cifrei de afaceri în sectorul medical de acum înainte”, a completat acesta.

În România, compania deţine o fabrică în Bucureşti, cu o suprafaţă de 6.500 metri pătraţi şi o echipă de peste 100 de angajaţi.