Affidea Romania preia CT Clinic

Affidea România preia CT Clinic

11.01.2020

Affidea România a anunțat preluarea integrală a CT Clinic, un important furnizor medical specializat în investigații PET/CT, din Cluj-Napoca. Odată cu această achiziție, Affidea România își consolidează poziția pe piața de servicii medicale de diagnostic oncologic, adăugând rețelei sale cel de-al treilea centru unde este disponibilă investigația PET/CT, în acest fel, crescând accesul pacienților la servicii medicale avansate de diagnostic, monitorizare și stadializare a afecțiunilor oncologice.

Despre Affidea România

Affidea România este parte a Grupului Affidea, cel mai mare furnizor european de servicii medicale de:

  • diagnostic imagistic
  • ambulatoriu
  • medicină nucleară
  • tratament al cancerului

Serviciile oferite de CT Clinic

CT Clinic a fost înființat în 2013. Furnizorul este recunoscut pentru calitatea serviciilor PET/CT, acoperind nevoile medicale ale pacienților din Cluj și din județele învecinate.

De asemenea, CT Clinic este acreditat EARL (European Association Research Ltd, o inițiativă lansată de către Agenția Europeană de Medicină Nucleară – EANM), certificare a celor mai înalte standarde de calitate pentru departamentele PET/CT care realizează studii în oncologie. Centrul deține o specializare avansată în examinările PET/CT ale cancerului de prostată.

Affidea România. 37 de centre

În urma acestei noi achiziții, Affidea își mărește prezența pe piața serviciilor medicale din țara noastră. Compania ajunge, așadar, la un număr de 37 centre în 19 județe. În plus, Affidea beneficiează de expertiza a peste 1000 de profesioniști. În România, Affidea oferă pacienților examinări PET/CT atât în regim privat, cât și prin decontare CNAS în trei locații:

  • Centrul de Excelență în Oncologie Affidea Fundeni-București
  • Affidea Timișoara
  • CT Clinic Cluj

Angajamentul pe termen lung al Affidea România

Mesut Goral, Vicepreședinte al Affidea Group pe regiunea CEE și Country Manager Interim al Affidea România, a precizat: „Achiziția CT Clinic dovedește angajamentul nostru pe termen lung în diagnosticul oncologic, oferind pacienților, în acest fel, un acces sporit la servicii medicale de înaltă performanță și calitate. Avem o expertiză de vârf pe piața serviciilor de PET/CT, recunoscută atât de medici, cât și de pacienți, astfel încât prin intrarea CT Clinic în echipa noastră ne vom consolida poziția pe această piață. Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm îndeaproape cu echipa CT Clinic şi suntem convinși că experiența și capabilitățile ambelor echipe vor susține în continuare atingerea obiectivelor Grupului Affidea de a oferi servicii medicale de cea mai înaltă calitate pacienților, medicilor şi asiguratorilor, fie aceştia publici sau privaţi”.

Ce spune directorul CT Clinic

Referitor la această tranzacție, Dr. Titus Bogdan Spătaru, Director General-Adjunct al CT Clinic, a declarat: “Încă de la înființare, din anul 2013, ne-am axat pe calitatea înaltă a investigațiilor medicale pe care le oferim pieței locale. Lucrăm cu o echipă medicală profesionistă si valoroasă și folosim tehnologie medicală de vârf, pentru a oferi pacienților serviciile de diagnostic PET/CT de care au nevoie. Acum, compania este pregătită pentru o nouă etapă de creștere, beneficiind de suportul și know-how-ul solid al unui furnizor de cel mai înalt nivel în domeniu. Alăturarea noastră echipei Affidea România va permite CT Clinic să aspire la un viitor ambițios având la bază expertiza unei rețele internaționale de profesioniști în sănătate.”

Citește și Tarife roaming 2020. Anunțul făcut de ANCOM

 

 

 

 

Citiți și despre: