Stiri: Retail

AFI Brasov deschidere oficiala

Când se deschide AFI Braşov?

15.10.2020

AFI Braşov deschidere oficială. AFI Braşov se deschide pe 21 octombrie 2020. Evenimentul de inaugurare va avea loc la ora 15:00. Investiţia totală în noul proiect se ridică la aproximativ 148 de milioane de euro.

AFI Braşov este cel mai nou proiect din România al AFI Europe.

AFI Braşov deschidere oficială. 150 de magazine

Centrul comercial va cuprinde peste 150 de locaţii cu mărci internaţionale de modă şi frumuseţe, precum şi branduri celebre locale, mărci, locuri de joacă, centru de fitness, divertisment, bănci, farmacii şi un hypermarket.

Suprafaţa totală a proiectului este de 6.500 mp.

Hypermarketul va fi operat de Carrefour.

Clienţii mall-ului se pot bucura de o terasă verde de 3.500 mp., cu o vedere unică la Muntele Tâmpa.

Investițiile AFI Europe în România

AFI Braşov deschidere oficială. AFI Europe a anunţat, în luna august, că a finalizat un nou acord cu NEPI Rockcastle pentru achiziţia a patru proiecte de birouri clasa A în România. Acestea deţin o suprafaţă închiriabilă totală de 118.500 metri pătraţi.

Valoarea tranzacţiei se ridică la 290 de milioane de euro, iar preluarea portofoliului este programată să se încheie în următoarele luni.

AFI Europe România este una dintre cele mai mari companii de pe piaţa imobiliară din ţara noastră. Compania a dezvoltat şi continuă să dezvolte proiecte de referinţă în sectoarele de retail, birouri şi rezidenţial în Bucureşti, Ploieşti şi Braşov.

Citeşte şi Care sunt adevăratele efecte ale pandemiei de coronavirus asupra economiei?