Stiri: Retail

AFI Cotroceni organizează pentru al doilea an consecutiv campania „Christmas in July”

17.07.2015

Pentru al doilea an consecutiv, AFI Palace Cotroceni organizează, campania „Christmas in July” și aduce în mijlocul verii sărbătoarea bucuriei și a cadourilor. Cu această ocazie, centrul comercial transformă campania într-o tradiție inedită pentru Bucureşti, astfel încât vizitatorii mall-ului să se poată bucura de surprize, cadouri, evenimente tematice, oferte speciale și de atmosfera Crăciunului de două ori pe an.

În acest an, clienții centrului comercial sunt invitați să colinde mall-ul pentru a câștiga premii cu sacul. Cei care vor face cumpărături în perioada 15 – 31 iulie de minimum 200 de lei vor avea șansa de a câștiga zeci de cadouri, de la gadgeturi, până la brazi pentru Crăciun și delicii de sezon. Aceștia se pot înscrie în cursa pentru premii în zona Brioche Doree, prezentând bonurile de cumpărături.

De asemenea, vizitatorii AFI Palace Cotroceni vor putea fi surprinși în orice moment de către ajutoarele moșului și se vor putea bucura de atmosfera Crăciunului vizitând căsuțele tematice amplasate pe coridoarele principale, de unde vor putea cumpăra delicii de sezon.

În plus, cei care vor vizita mall-ul în perioada campaniei vor fi surprinși cu activări tematice și multe alte surprize, atât în interiorul centrului comercial, cât și la terasele exterioare.

De asemenea, magazinele din centrul comercial sărbătoresc la rândul lor Crăciunul, întâmpinându-și clienții cu reduceri chiar și de -70% și multe oferte speciale.