Program AFI Cotroceni Craciun 2020 - Revelion 2021

AFI Cotroceni este deschis de Crăciun!

25.12.2018

AFI Cotroceni program Crăciun. Cel mai mare centru comercial din România, este deschis și în ziua de Crăciun. Mall-ul invită clienții să se bucure de relaxare și shopping de sărbători.

”Pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, AFI Cotroceni te așteaptă să te relaxezi în zona de Food Court, să trăiești experiențe unice alegând să vezi un film la Cinema City, să te distrezi pe gheață la Cotroceni On Ice sau să iei la pas galeriile pentru a vedea ce au nou magazinele”, conform centrului comercial.

AFI Cotroceni program Crăciun. Mall se deschide la ora 14.00

AFI Cotroceni este deschis în ziua de Crăciun, între orele 14.00-22.00, iar pe 26 decembrie, centrul comercial funcționează cu program normal, respectiv 10.00-22.00.

”Dacă te gândești să lași puțin deoparte mâncărurile tradiționale, în zona de Food Court din cel mai mare mall din România găsești 26 de restaurante, fiecare cu oferte diversificate”, mai spun reprezentanții mall-ului.

Cinci dintre acestea s-au alăturat recent în mixul AFI Cotroceni:

  • Taco Bell- cu gustări mexicane delicioase,
  • .calif- unde poți încerca un Dil Kebab sau Zed Kebab,
  • Yasou – unde poți savura preparate grecești cum ar fi caracatița la grătar sau kebab-ul cu brânză feta,
  • Sushi Terra – pentru cel mai delicios sushi din oraș,
  • Panko – unde totul este cu și despre snițele gourmet.

AFI Cotroceni te provoacă să rămâi Dăruitor de Meserie 2.0, indiferent că ești genul #organizat, #creativ sau #intuitiv. Dacă nu știi încă în ce categorie te încadrezi, te invităm să asculți colindul dăruitorului, pe pagina de Facebook AFI Cotroceni, unde sunt explicate tipologiile de dăruitori de meserie.

AFI Cotroceni program Anul Nou

Cel mai mare mall din țara noastră te invită la distracție și shopping și în preajma Anului Nou. Astfel, pe 31 decembrie va fi deschis între orele 10.00 – 22.00, la fel și pe 2 ianuarie. În prima zi din an, pe 1 ianuarie, programul de funcționare este între 14.00 – 22.00.

Citește și Povestea lui Moș Crăciun. Cea mai frumoasă legendă

 

 

 

Citiți și despre: