AFI Europe rezultate 2018 in Romania

AFI Europe investeşte 23 milioane de euro în achiziţia unui teren. Ce vrea să mai construiască?

02.07.2018

AFI Europe România a anunţat că a finalizat achiziția unui teren cu o suprafață de aproximativ 43.000 mp, în proximitatea complexului de birouri AFI Park 1-5 și a mall-ului AFI Cotroceni, printr-o tranzacție în valoare de 23 de milioane de euro.

„Achiziția ne va permite să ne dezvoltăm proiectele din București, parte din demersurile noastre de a ne extinde operațiunile pe piața de clădiri de birouri, de retail și rezidențială. Primul pas post-achiziție va consta în identificarea celei mai bune utilizări a terenului, pe care putem construi până la 100.000 mp”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.

Terenul este situat în imediata proximitate a AFI Cotroceni și AFI Park, două dintre cele mai de succes proiecte dezvoltate de AFI Europe Romania în București.

Cu aproximativ 56.000 de vizitatori zilnici, AFI Cotroceni este considerat cel mai mare și mai important mall din România, devenind principalul centru de entertainment și de petrecere a timpului liber din București. Printre cele 350 de magazine ale AFI Cotroceni se numără brand-uri naționale și internaționale, fiind localizat în centrul orașului.

AFI Park este unul dintre cele mai moderne centre de business din București, cu cinci clădiri de birouri clasa A, cu o suprafață totală de 70.000 mp, conectat la mall-ul AFI Cotroceni. Complexul de birouri facilitează un stil de business și de viață optim, un mediu de lucru care satisface stilul de viață modern al chiriașilor săi, o locație accesibilă și eficientă energetic.

AFI Europe România a fost reprezentată de Bianca Stamatoiu și de Casa de Avocatură NNDKP în procesul de achiziție a acestui teren de la IMS Park Development.

 

 

 

Citiți și despre: