Stiri: Constructii

AFI Europe primeşte un credit de 32 milioane euro de la BCR

09.09.2014

Banca Comercială Română (BCR) a acordat un credit de 32 milioane euro companiei AFI Europe pentru finalizarea clădirilor de birouri AFI Park 2 şi AFI Park 3. Finanţarea include un credit de investiţii de 17 milioane de euro pentru clădirea de birouri „AFI Park 2” şi un împrumut de dezvoltare de 15 milioane de euro pentru clădirea de birouri „AFI Park 3”.

„În calitate de lider al sistemului bancar din România, BCR este direct interesată în finanţarea şi dezvoltarea economiei. Suntem bucuroşi că am găsit partenerii potriviţi şi proiectul care ne-a permis să folosim expertiza noastră imobiliară. Mai mult decât atât, avem un parteneriat amplu la nivelul Grupului Erste cu AFI. Apreciem calitatea proiectelor pe care le livrează şi abordarea profesionista“, a declarat Ana Dumitrahce, Sef Departament Finantari Imobiliare din cadrul BCR.

AFI Europe operează în România din 2005, compania a dezvoltat şi gestionează „AFI Palace Cotroceni”, AFI Palace Ploieşti şi proiectul de birouri AFI Business Park care va aduce în total pe piaţă peste 65.000 metri pătraţi de spaţii de birouri de calitate.