AFI Park 4&5 ajunge la un grad de ocupare de 70%

27.07.2016

Compania AFI Europe România a închiriat aproximativ 3.000 de metri pătraţi de spații de birouri în AFI Park 4&5 companiei SecureWorks®, lider mondial în industria serviciilor de securitate a informaţiei.

“Fiecare chiriaș din AFI Park are un set unic de cerinţe specifice activității sale, iar noi reușim să îi sprijinim şi să le oferim întotdeauna cele mai bune soluţii tehnice şi administrative de pe piaţă. Asta reprezintă un avantaj major, mai ales pentru companiile din domeniul IT&C, care au închiriat spații în AFI Park nu doar pentru locaţia excelentă, ci în primul rând datorită varietăţii de soluţii electromecanice puse la dispoziţie, inclusiv cele de securitate a informaţiei şi opţiunile de back-up pentru utilități. Prin furnizarea tuturor acestor beneficii și cu parteneri de încredere, precum SecureWorks®, AFI Europe se evidențiază ca un dezvoltator de birouri de top pe piaţa românească”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

Cu 32.000 de metri pătrați de spații de birouri, clădirea AFI Park 4&5 este ocupată în proporţie de 70% de multinaţionale precum Cameron, SII Romania, ORTEC Central & Eastern Europe, FotoNation – o companie Tessera, VEEAM Software şi noul chiriaș SecureWorks®, care are în portofoliu peste 4.300 de clienţi din 59 de ţări.

Clădirile din AFI Park au obţinut certificarea LEED Gold, oferind o reducere cu aproximativ 40% a consumului total de energie şi apă, în comparație cu o clădire de birouri obișnuită.

De asemenea, spaţiile de lucru beneficiază de multă lumină naturală şi aer proaspăt în zonele open-space.

 

 

Citiți și despre: