Stiri: Companii

Sancțiuni companii asigurări

Asirom recrutează agenţi de asigurări

04.06.2020

Agent asigurări Asirom. Asirom VIG anunţă că își extinde rețeaua de agenți de asigurări. Compania a recrutat peste 300 de potențiali agenți de asigurări în lunile aprilie si mai. Recruţii vor trece prin procesul de instruire și, ulterior, de certificare.

Aşadar, compania de asigurări a început un proces amplu de recrutare și pregătire, în urma căruia își va mări forța de vânzări cu peste 300 de agenți de asigurări.

Agent asigurări Asirom. Contract de colaborare

Jobul presupune un contract de colaborare. Acesta va fi remunerat în funcție de performanțe și este flexibil din punct de vedere al programului de lucru. Prin urmare, jobul poate fi un nou start în carieră pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau o alternativă pentru cei care doresc să își suplimenteze veniturile.

În contextul în care Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară a suspendat până la 1 iulie 2020 plata taxei de examinare pentru Pregătirea Profesională Inițială, Asirom a decis să ofere instruirea inițială viitoriilor agenți printr-un program de training acreditat. Astfel, Asirom sprijină piața de profil și asigură accesul unui număr cât mai mare de persoane în domeniu.

Agent asigurări Asirom. Ce spune conducerea companiei?

„Decizia de a mări echipa vine într-o perioadă economică delicată, în care cuvântul cheie a fost SOLIDARITATE. Asirom a fost alături de clienți și de angajați, iar acum a venit momentul să fie alături și de cei care își caută un job sau doresc să își suplimenteze veniturile. Sprijinim inițiativa ASF de a exlude taxa de examinare, astfel că ne-am asumat pregătirea inițială a primilor 300 de potențiali agenți”, a declarat Cristian Ionescu, Președinte al Directoratului Asirom VIG.

Avantajele oferite

Pe lângă schema de comisioane și de bonusuri, Asirom oferă agenților de asigurări şi următoarele avantaje:

  • posibilitatea de promovare în cadrul programului „Trepte de carieră”
  • program de lucru flexibil
  • cursuri gratuite de dezvoltare profesională și personală

Totodată, fiecare agent are la dispoziție o gamă variată de produse pe care le poate vinde, în funcție de abilitățile sale: de la asigurarea de sănătate la cea de viață, auto sau de locuință și se poate adresa atât persoanelor fizice, cât și juridice.

Citeşte şi Locuri de muncă în străinătate: Câte joburi sunt disponibile în prezent?