Stiri: Companii

Agenția eventures devine partenerul Havas S&E în România

19.03.2014

Agenția de comunicare integrată eventures a semnat un parteneriat strategic cu Havas Sports & Entertainment (HS&E), rețeaua de brand engagement a grupului Havas, parteneriatul având drept scop extinderea activităților agentiei HS&E din Estul Europei.

În regiune, Havas Sports & Entertainment este deja prezentă în piețele din Polonia și Rusia.

”Suntem foarte entuziasmați să intrăm pe piața din România și să susținem clienții interesați de expertiză locală, în Europa de Est, precum și de forța unei rețele globale. Ideile inedite ale eventures bazate pe noi tehnologii și pasiune se potrivesc perfect viziunii și spiritului HS&E. Suntem nerăbdători să colaborăm cu clienții eventures, să le satisfacem nevoile de comunicare globală și, în același timp, să le furnizăm o ofertă completă clienților noștri care își propun să ajungă pe piața din România. Suntem dornici să realizăm lucruri mărețe împreună”, a afirmat Lucien Boyer, președinte & CEO Global Havas S&E.

De asemenea, Amalia Năstase, Managing Partner eventures, a spus că parteneriatul reprezintă un pas important în dezvoltarea agenției, care va beneficia de palmaresul global, expertiza și oportunitățile pe care le oferă rețeaua Havas S&E în materie de sport și divertisment.

La rândul său, Răzvan Vasilescu, Managing Partner eventures, a adăugat că asocierea cu o rețea globală de prestigiu precum Havas Sports & Entertainment reprezintă o nouă aventură pentru agenția românească.