Stiri: Social

Agentia Nationala de Integritate

Agenția Națională de Integritate suspendă activitatea cu publicul

10.03.2020

Agenția Națională de Integritate a decis să suspende activitatea cu publicul. Astfel, instituția a anunțat că având în vedere ultimele evoluții privind răspândirea infecției cu coronavirs la nivel național a decis suspendarea tuturor activităților de relații cu publicul, la sediul instituției, în perioada 11 martie – 22 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii acestei măsuri.

Agenția Națională de Integritate. Activitatea de relații cu publicul se va efectua prin:

  • telefon
  • corespondență electronică
  • poștă

În acest context, programul de lucru cu publicul, prin telefon, se va prelungi, de luni până vineri, în intervalul orar 08:30 – 16:00.

Agenția Națională de Integritate. Declarațiile de avere, depuse prin intermediul poștei

Agenția Națională de Integritate. Totodată, având în vedere atribuțiile Agenției Naționale de Integritate prevăzute de dispozițiile legii referitoare la primirea declarațiilor de avere și de interese ale persoanelor prevăzute de Legea nr. 176/2010, în perioada menționată, declarațiile nu vor mai fi primite fizic, prin registratura ANI, acestea urmând a fi transmise Agenției exclusiv prin intermediul poștei.

Agenția Națională de Integritate. Evenimente și manifestări publice

Începând cu data de 11 martie 2020 se suspendă participarea personalului Agenției Naționale de Integritate, în interes de serviciu, la:

  • evenimente
  • manifestări publice

Citește și Bittnet susține companiile românești în condițiile situației actuale cauzată de coronavirus