Stiri: Constructii

RE/MAX Romania

RE/MAX deschide trei noi agenţii în România

11.06.2020

Agenţii RE/MAX România. Compania îşi extinde reţeaua locală cu încă trei unităţi. Acestea sunt situate în Piteşti, Bacău şi Bucureşti. Două dintre acestea s-au lansat pe pieţe cu potenţial de creştere pentru brandul RE/MAX – Piteşti (RE/MAX Azura) şi Bacău (RE/MAX Grow), iar cel de-al treilea birou, RE/MAX Premier, se află în Bucureşti, unul dintre oraşele de top din portofoliul companiei.

Agenţii RE/MAX România. Franciza numărul 1 la nivel mondial

RE/MAX România este franciza numărul 1 la nivel global pe segmentul de real estate.

În urma celor trei noi inaugurări, sub umbrela brandului RE/MAX operează două birouri în Piteşti, trei în Bacău şi 13 în Bucureşti.

Agenţii RE/MAX România. 50 de francize şi 500 de membrii

În ţara noastră, RE/MAX este cea mai mare reţea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenţi imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize şi peste 500 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand naţional în imobiliare.

Planuri de extindere

Planul de extindere la nivel naţional al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi imobiliari.

Agenţii RE/MAX România. 8.000 de birouri, la nivel mondial

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înfiinţată în 1973 în Denver, are în prezent peste 125.000 de agenţi afiliaţi, în 8.000 de birouri, aflate în circa 110 ţări din întreaga lume.

În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de ţări, cu peste 2.000 birouri şi 26.000 de agenţi. În plus, reţeaua continuă să se extindă.

Citeşte şi Casele electronice de marcat vor fi conectate la serverele ANAF