Stiri: Logistica

Air France a lansat a patra cursă zilnică București – Paris

27.01.2015

Air France a anunţat că va lansa, începând cu 30 martie, a patra cursă zilnică pe ruta București – Paris. Acest nou zbor se adaugă celor trei zboruri efectuate de Air France şi celor două zboruri efectuate de Tarom, zilnic, pe ruta București – Paris.

Membre în aceeași alianță aeriană, Skyteam, Air France și Tarom au încheiat un acord de colaborare pentru aceste zboruri, asigurând astfel conexiunea facilă atât a pasagerilor Tarom cât și Air France spre alte destinații intercontinentale.

Noul zbor cu plecare din București va avea indicativul AF1689 și va decola la ora 11.55. Cursa sa pereche, cu plecare din Paris, va decola la ora 07.15 din capitala franceză. Durata zborului este de aproximativ 3 ore.

„Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care călătoresc între România şi restul lumii un număr mai mare de posibilități de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor să profite de multiple corespondențe europene și intercontinentale având totodată conexiuni mai scurte pe aeroportul francez”, au afirmat reprezentanţii Air France.

Astfel, pasagerii români care vor dori să călătorească mai departe spre destinatii precum Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York și San Francisco vor avea ca timp de așteptare minim 50 de minute si maxim 2h40minute, timp îmbunătățit cu aproximativ 2 ore.

La retur, cele mai avantajate conexiuni sunt cele din Saint Martin, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore dar și Atlanta, New York, Cincinnati și Montreal, cu timp de așteptare între 55 de minute și 2h și 45 de minute.