Stiri: Logistica

Air France a lansat o nouă cursă pe ruta București – Paris

30.03.2015

Air France introduce, de astăzi, o nouă frecvență zilnică între București și Paris. Acest nou zbor se adaugă celor trei zboruri efectuate de companie, zilnic, pe această rută. Zborul cu plecare din București are indicativul AF1689 și va decola la ora 11.55.  Zborul său pereche, cu plecare din Paris, va decola la ora 07.15 din capitala franceză. Durata zborului este de aproximativ 3 ore.

„Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care călătoresc între România şi restul lumii un număr mai mare de posibilități de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor să profite de multiple corespondențe europene și intercontinentale având totodată conexiuni mai scurte pe aeroportul francez”, a anunţat Air France.

Astfel, pasagerii români care vor dori să călătorească mai departe spre destinații precum Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York și San Francisco vor avea ca timp de așteptare minim 50 de minute si maxim 2 ore și 40 minute, timp îmbunătățit cu aproximativ 2 ore.

La retur, cele mai avantajate conexiuni sunt cele din Saint Martin, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore dar și Atlanta, New York, Cincinnati și Montreal, cu timp de așteptare între 55 de minute și 2 ore şi 45 minute.