Stiri: Stiri

Air France investește în confortul pasagerilor săi

25.09.2013

Compania aeriană Air France va investi, în următoarea perioadă, circa 170 de milioane de euro în confortul pasagerilor săi. În cadrul târgului dedicat profesioniștilor din industria turismului compania a anunțat că investiția totală va fi pentru un număr de 10.000 de noi scaune.

“Această mișcare comercială a fost implementată pentru a susține obiectivul Air France de a accede spre un nivel superior al calității și diversității produselor noastre. Aceste noi produse și servicii vor fi principalii actori în strategia noastră comercială”, a declarat Patrick Alexandre Executive Vice President Commercial, Sales and Marketing Air France, prin intermediul unui comunicat de presă.

Noile clase Economy și Premium Economy reprezintă prima etapă din programul „Best & Beyond”, un proces de poziționare în segmentul superior demarat de Air France, parte din programul Transform 2015. Cea de-a doua etapă se va desfășura în luna ianuarie 2014, când compania va prezenta noua ofertă pentru zborurile Business Class, iar cea de-a treia în luna aprilie 2014, cand va fi lansată noua ofertă pentru zborurile La Premiere.

Primul zbor cu noile clase de călătorie va avea loc în vara anului viitor, dată de la care Air France va echipa gradual cele 44 de Boeing-uri 777 cu noile cabine și cu noul sistem de divertisment la bord. Între iunie 2014 și iulie 2016, 10.000 de scaune Economy vor fi instalate în aeronavele lung-curier AF, respectiv peste 1.100 de scaune Premium Economy.