Stiri: Logistica

Air France: Investiţie de 50 milioane de euro pentru noile cabine

22.04.2015

Începând cu luna aprilie , Air France a început un proces de îmbunătăţire a produsului său pe zborurile mediu curier (peste 2 ore de zbor). Astfel, într-un program de investiţii de 50 de milioane de euro, compania va schimba treptat scaunele aeronavelor, va introduce o ofertă nouă de catering şi va oferi mai multă flexibilitate călătorilor business.

Toate aceste schimbări includ şi zborul Bucureşti – Paris, un zbor de 3 ore şi 10 minute care, începând cu luna Aprilie 2015, va avea şi meniu cald inclus, atât la clasa Economy, cât şi la clasa Business.

Modificarea produsului mediu curier s-a făcut ținând cont de rezultatul unui studiu realizat printre clienți Air France și specialiști în călătorii, în total compania analizând peste 10.000 de opinii și sugestii despre produsele sale.

Noile scaune vor fi montate în 24 de aeronave Airbus A319, în prima jumătate a anului 2015, și în 25 de aeronave Airbus A320, în prima jumătate a anului 2016. În total vor fi instalate 7.800 de scaune din piele, mai confortabile și mai ergonomice.

Air France acordă o atenție deosebită clienților săi care călătoresc în interes de afaceri. Aceștia reprezintă aproape 30% din totalul pasagerilor companiei pe segmentul mediu curier și pun pe primul plan eficiența și flexibilitatea călătoriilor. Acesta este motivul pentru care Air France a introdus un nou tarif, „Economy Flex”. Tariful include mai multe beneficii exclusive si se adresează în principal călătorilor business care zboară în cabina Economy.

„Trebuie să fim în ofensivă pentru a câștiga bătălia pe rutele mediu curier. Cu aceste noi cabine, ne dorim să fim printre cei mai buni din lume. Câștigarea preferinței fiecărui client la plecarea din Europa este acum o prioritate strategică a planului nostru Perform 2020”, a declarat Frédéric Gagey, preşedinte şi CEO al Air France.