Slide

Stiri: Logistica

AIR FRANCE KLM, TAROM şi Banca Transilvania au lansat un card bancar de călătorii

09.12.2014

Banca Transilvania AIR FRANCE KLM şi TAROM au lansat astăzi un produs comun pentru piaţa locală: BT Flying Blue, un card bancar de călătorii. Cardul va aduce utilizatorilor diferite beneficii şi le va permite membrilor Flying Blue să câştige „Mile Premiu„ pentru achiziţiile lor de zi cu zi, care ulterior pot fi folosite pentru a cumpăra bilete de avion şi alte produse care se regăsesc în magazinul online Flying Blue.

„Branduri puternice, printre care şi Banca Transilvania, şi-au unit forţele pentru a asigura succesul acestui proiect frumos, Cardul BT Flying Blue. Făcute special pentru pasagerii care zboară frecvent, cardurile transformă cumpărăturile în noi destinaţii şi destinaţiile în experienţe. Acesta este tipul de card care spune multe lucruri despre cei care îl poartă în portofelul lor, tocmai pentru că el semnifică un stil de viaţă , a declarat Ömer Tetik, CEO al Bancii Transilvania

Alexandru Dobrescu, CEO al AIR FRANCE KLM România, a precizat că lansarea acestui card oferă şansa de a aduce mai aproape clienţii de programul Flying Blue, care este deja un succes în ţara noastră.

“Această iniţiativă înseamnă îmbrățişarea unei noi perspective de colaborare atât cu partenerii Flying Blue, cât si cu una dintre cele mai respectabile bănci de pe piaţa din România, în beneficiul pasagerilor noştri.Cei care deţin astfel de carduri vor putea acumula mile Flying Blue într-un ritm mult mai rapid, deoarece orice cumpărătură efectuată cu acest card se va transforma în mile”, a spus Christian Heinzmann, CEO TAROM.