Stiri: Agricultura

Ajutor de stat pentru motorina

Ajutor de stat pentru motorină: Până când se pot depune cererile către APIA?

21.04.2021

Ajutor de stat pentru motorină. Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a anunţat că primeşte cereri de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente perioadei 1 ianuarie– 31 martie 2021.

Ajutor de stat pentru motorină. Anunţul făcut de APIA

“Având în vedere faptul că ultima zi de depunere a cererilor de plată este 30 aprilie 2021, iar aceasta este zi nelucrătoare, termenul de depunere se prelungeşte până pe data de 4 mai 2021 inclusiv, în conformitate cu prevederile art. 12 din Regulament Delegat UE nr. 640/2014 şi ale Codului de Procedură Civilă: ”În cazul în care data limită de depunere a unei cereri de ajutor, a unei cereri de sprijin, a unei cereri de plată sau a altor declaraţii sau a oricăror documente justificative sau contracte sau data limită pentru modificări aduse cererii unice sau cererii de plată este o zi de sărbătoare legală, o sâmbătă sau o duminică, termenul limită se prelungeşte până în prima zi lucrătoare care urmează”, au precizat reprezentanţii APIA.

Cererile se transmit prin mijloace electronice

Cererile se transmit prin mijloace electronice la Centrele Judeţene ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv al Municipiului Bucureşti. Aceste trebuie trimise de către administratorul sau reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia.

Citeşte şi Adeverinţe APIA. Veste bună pentru fermieri