Albalact prelungește parteneriatul cu Tibbett Logistics

23.06.2017

În urma unei analize și a unui întreg proces de licitație, producătorul de lactate Albalact și-a reînnoit contractul cu compania Tibbett Logistics pentru furnizarea serviciilor de livrare a produselor lactate pe rutele principale din întreaga țară.

“Suntem foarte bucuroși de prelungirea contractului nostru cu Albalact. Oferim sprijin pentru o mare varietate de clienți din domeniul retail, FMCG și pentru alți clienți în ceea ce privește distribuția în România a produselor la temperatura camerei, produselor refrigerate și congelate, iar Albalact este un client-cheie pentru serviciul nostru de transport la temperatură controlată în termen util”, a spus Roxana Cocuz, Director Transport în cadrul Tibbett Logistics.

Tibbett Logistics a început colaborarea cu Albalact din anul 2014, furnizându-i servicii de transport la temperatură controlată între fabrica principală și locațiile clienților.

Compania este principalul furnizor independent de servicii logistice din Europa de Sud Est, cu sediul în ţara noastră și parte din Grupul Keswick Enterprises, folosindu-și propria flotă reînnoită recent de dube frigorifice personalizate în culorile Tibbett pentru a furniza la termen serviciile de transport rutier către Albalact.

„Tibbett Logistics este pentru noi un furnizor excelent de servicii și a răspuns în mod satisfăcător licitației noastre. Sunt foarte încântat că ne-am prelungit colaborarea și că Tibbett Logistics poate continua în calitate de unul dintre furnizorii noștri importanți de servicii de transport”, a spus Lucian Popa, Director Lanț de Aprovizionare în cadrul Albalact.

 

 

Citiți și despre: