Stiri: IT&C

Alcatel-Lucent Romania va avea de la 1 aprilie un nou director general

26.03.2014

Alcatel-Lucent Romania va avea un nou director general, Eugen Şerbănescu preluând această funcţie începând cu 1 aprilie, anul curent. El îşi va asuma responsabilitatea administrării şi gestionării operaţiunilor curente ale companiei în România, precum şi direcţia strategică şi comercială pe care compania o va avea pe plan local.

“Sunt încântat să lucrez pentru Alcatel-Lucent în România. Preluarea aceastui rol reprezintă o mare responsabilitate şi în acelaşi timp o provocare pentru mine având în vedere istoria de peste 20 de ani a acestei companii în România, precum şi reputaţia de lider tehnologic la nivel local şi internaţional.  In calitate de director general pentru Alcatel-Lucent România voi trasa direcţia strategică a companiei în România şi mă voi concentra pe dezvoltarea activităţii comerciale, având ca atuu potrofoliul impresionant de produse şi servicii, precum şi resursa umană în domeniul cercetării şi dezvoltării pe care o avem în cadrul companiei în România. Îmi voi folosi experienţa şi cunoştinţele despre piaţa de profil din România şi din regiune pentru a-mi atinge obiectivele”, a declarat acesta, într-un comunicat de presă.

De asemenea, Heinz Zallmann, director regional de vânzări pentru Alcatel-Lucent în Europa de Est, a afirmat că Eugen Şerbănescu este un profesionist experimentat cu rezultate profesionale evidente şi că experienţa şi cunoştinţele sale despre piaţa de telecomunicaţii din România vor fi benefice în continuarea dezvoltării activităţilor companiei din România.

„România este un punct strategic pe harta companiei Alcatel-Lucent şi am încredere că Eugen Şerbănescu va continua această direcţie şi va propune soluţii benefice atât pentru clienţii noştri, cât şi pentru activităţile noastre din România şi cei peste 1400 de angajaţi”,a completat Heinz Zallmann.