ALD Electric, un nou serviciu pe piaţa de leasing operaţional

13.04.2017

ALD Automotive a anunţat lansarea ALD Electric, primul produs de leasing operațional cu servicii incluse pentru autovehicule electrice și hibride plug-in disponibile în România. Noul serviciu face parte din programul ALD Bluefleet, prin care compania propune soluții pentru limitarea emisiilor de CO2 și a consumului de carburant și oferă consultanță companiilor pentru ca politicile lor auto să aibă un impact cât mai redus asupra mediului.

„La nivel global, Europa este considerată un hub al mașinilor electrice, iar înverzirea flotelor auto este o tendință ce se va impune în România și la care avem semnale că vor adera tot mai multe companii în următorii ani. În acest sens, ALD Electric este un produs gândit pentru companiile early adopters, care implementează sau au în plan politici de înverzire a parcului auto”, spune Frédéric Banco, director general al ALD Automotive România.

Noul produs oferă serviciile standard precum livrarea și înmatricularea autovehiculelor, asigurările, asistență pentru vehicul și șofer, mentenanță, managementul anvelopelor, inclusiv un autovehicul de înlocuire pentru un kilometraj nelimitat.

Clienții care aleg această soluţie beneficiază de un bonus de mobilitate, având acces la un autovehicul convențional pentru 20 de zile pe an, pe care îl pot utiliza în deplasări mai lungi sau în destinații unde nu există stații de încărcare. Acest avantaj de mobilitate sporită vine suplimentar față de autovehiculul de înlocuire, care poate fi accesat pe perioada standard definită la încheierea contractului.

 

 

Citiți și despre: