Stiri: Social

Alerte rapide InfoCons

InfoCons lansează un nou serviciu de alerte rapide pentru serviciile nealimentare

14.11.2022

Alerte rapide InfoCons. InfoCons vine în sprijinul consumatorilor cu alertele rapide pentru produsele nealimentare la nivelul Uniunii Europene, punând la dispoziţia consumatorilor Aplicaţia Gratuită InfoCons.

Aplicaţia Gratuită InfoCons

Pentru a fi la curent cu toate alertele emise de Uniunea Europeană, InfoCons pune la dispoziţia consumatorilor Aplicaţia Gratuită InfoCons. Prin descărcarea aplicaţiei de pe App Store, Google Play sau App Gallery, consumatorii au acces direct şi transparent la alertele pentru produsele nealimentare, actualizate zilnic şi însoţite de detalii precum: denumire produs, ţara vizată, gradul de risc, originea produsului, data la care intră alerta în vigoare, imaginea cu produsul ce face obiectul alertei.

Alerte rapide InfoCons. Riscuri

Produsele ce fac obiectul alertelor rapide prezintă riscuri de ştrangulare, răni, sufocare, electrocutare, apariţia anumitor boli sau alergii etc.

Printre cele mai recente alerte sunt: tricou de catifea neagră cu glugă şi pantaloni, risc de ştrangulare sau rănire; tricou roz cu mâneci scurte, destinat copiilor cu vârsta de 1 an, risc de sufocare; salopetă roz deschis cu glugă, risc de ştrangulare sau rănire; uscător de păr roşu şi negru, risc de arsuri; priză, risc de incendiu; scaun înalt pentru copii, destinat copiilor în vârstă de 6-36 de luni, risc de sufocare; jucărie în formă de cap de urs cu un mâner din lemn, risc de sufocare; apă de parfum, risc de reacţii alergice sau dermatită de contact.

Citește și CFR Călători lansează o nouă aplicaţie