Stiri: Companii

Alfred Net îşi extinde serviciile şi parteneriatele cu liderii mondiali ai industriei

24.07.2014

Alfred Net este unul din cei mai mari integratori de sisteme și soluții de securitate din România și sărbătorește anul acesta 10 ani de activitate pe piața de profil. Compania livrează soluții eficiente de securitate, telefonie, telecomunicaţii, sisteme inteligente de transport și echipamente performante, sisteme integrate şi tehnologii de ultimă generaţie.

Împreună cu Verint Systems, Alfred Net dorește ca în toamna acestui an să deruleze o serie de activități targetate ce vizează companiile din România.

Ne bucurăm că în acești ani, nu numai că am atras proiecte interesante pentru care am livrat soluții complete și servicii complexe, dar am reușit să externalizăm activitatea pe piața din afara României. Motivele pentru care continuăm să ne extindem serviciile și parteneriatele cu liderii mondiali ai industiei sunt accesibilitatea pe piața europeană și disponibilitatea potențialilor parteneri de a conștientiza nevoia tehnologiei în activitatea lor. Partenerul nostru oficial Verint Systems joacă un rol important în activitatea noastră și suntem mai mult decât încântați să îi avem în continuare alături de noi – declară Alex Vlăduţoiu – Managing Director, Alfred Net.