Stiri: Companii

Alina Dumitraşcu (Enel România), speakerul evenimentului MEET THE WOMAN

21.03.2017

Alina Dumitraşcu, HEAD OF LEGAL E-Distribuţie Muntenia | Banat | Dobrogea şi CO-FOUNDER Smartastic lab este speakerul evenimentului MEET THE WOMAN, organizat de Femei în Afaceri în Capitală, joi, 6 aprilie 2017, ora 19:00, la sediul SIVECO. Tema evenimentului va fi „Dincolo de o carieră de top, succesul este dat de moştenirea lăsată în urmă”.

MEET THE WOMAN este o conferință de business care are loc lunar şi se adresează antreprenoarelor şi femeilor care lucrează în companii şi sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

Având o experienţă de peste 15 ani în drept, Alina Dumitraşcu este un avocat specializat în domeniul energiei, care a făcut parte din şi a coordonat echipe de profesionişti, atât în companii de stat, cât şi private. În paralel activităţii profesionale, ea a avut o preocupare constantă pentru chestiuni legate de drepturile omului, de susţinere a acţiunilor civice şi de aprofundare a aspectelor penale specifice infracţiunilor contra umanităţii.

În toţi aceşti ani, pasiunea ei pentru profesie a stat la baza performanţei, iar în prezent, mai mult decât oricând, simte că împlinirea personală şi profesională este posibilă numai prin implicarea în cauze mărețe, cu adevărat importante la nivel de societate.

La ora actuală, Alina Dumitraşcu coordonează departamentul juridic al societăţilor de distribuţie din cadrul grupului multinaţional Enel şi este co-fondator al Smartastic lab – o asociaţie non-guvernamentală înfiinţată în 2017. Asociaţia urmăreşte schimbarea de mentalitate către o veritabilă egalitatea de gen, contribuind prin proiectele sale la crearea unui mediu echilibrat, fără prejudecăţi şi etichete.

Un alt proiect pe care ea îl pregăteşte este o carte pentru copii menită să ajute la înţelegerea de către cei mici a anumitor noţiuni de drept fundamentale, esenţiale pentru dezvoltarea unei noi generaţii corecte şi responsabile, de care este atât de nevoie în acest moment.

Taxa de participare la eveniment este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.

Înscrierile se fac la: membership@femei-în-afaceri.ro.

Programul evenimentului MEET THE WOMAN:

18:30 – Înregistrarea participantelor & coffee
19:00 – Începutul evenimentului
19:05 – Prezentarea fiecărei participante şi a businessului/jobului pe care îl are
20:20 – Susţinerea temei de către speakerul evenimentului
20:35 – Q&A
20:55 – Tombolă cu premii oferite de parteneri
21:00 – Networking