Stiri: Companii

ALISIA ENCO, un brand pentru femeile în afaceri

22.12.2014

Antreprenoarea Alice Botnarenco, președinte fondator al organizației Femei în Afaceri, a lansat un nou brand pentru femei în afaceri – ALISIA ENCO. Brandul reflectă viziunea fondatoarei mărcii asupra ținutei de business la feminin şi a fost creat pentru a răspunde exigențelor femeii contemporane: puternice, încrezătoare, dezinvolte și echilibrate.

Brandul ALISIA ENCO a fost construit în jurul unei piese centrale, cămașa, ca piesă-pilon a vestimentației de afaceri, iar misiunea cămășii ALISIA ENCO este nu de a încorseta, ci, dimpotrivă, de a elibera. În dezvoltarea colecției se pune accent pe calitatea țesăturii, materialele folosite fiind din bumbac 100%, în diferite texturi, şi au un set de caracteristici distincte, printre care se numără lungimea suplimentară, gulerul drept și ușor masculin, mânecile lungi și lejere.

„Brandul ALISIA ENCO s-a născut din conștiința faptului că, dincolo de exigențele copleșitoare ale unei simple cămăşi, se naște un întreg univers de posibilități de a o purta și asuma. Cămașa albă, fiind recunoscută ca „the little black dress” a ținutelor de afaceri, a fost alesă și drept piesă-icon a colecției ALISIA ENCO: o cămașă sobră, lucrată cu atenție la detalii – așa cum însăși o femeie trebuie să fie – și dintr-un material natural, lejer. Colecția propune și cămăși cu personalitate și fler, distinctive prin eleganța unui detaliu sau forța unui imprimeu.Astfel, cămașa Classic with a Twist, cu guler drept, masculin și manșete conturate, în culori aparte, s-a născut din dorința de a aduce o notă ludică unei piese de altfel construite în standardul reprezentativ pentru rigorile ținutei de business. Colecția Creative Business, pe de altă parte, a fost creată pentru a provoca: prin forța imprimeului, a culorii, a texturii și a formei, să atragă în afara zonei de confort în ceea ce privește vestimentația în afaceri”, a afirmat Alice Botnarenco.

Gama de cămăși este completată prin colecția de eșarfe, care propune atât variante clasice, cât și pentru manșetă, toate din mătase, cu imprimeuri puternice.