Stiri: IT&C

Allview a lansat un nou smartphone, special creat pentru divertisment

25.08.2015

Cel mai puternic brand autohton de smartphone-uri și tablete activ pe piața europeană, Allview, a lansat un nou model de smartphone. E3Living este cea mai recentă ofertă din gama E propusă de compania brașoveană, folosește sistemul de operare Android 5.1 și este ideal pentru utilizatorii care folosesc două cartele SIM. Mai mult decât atât, Allview prezintă noul produs ca fiind “perfect pentru divertisment”.

Modelul E3Living este dotat cu un display de 4,5 inch, dezvoltat cu ajutorul tehnologiei Full Lamination, dispune de două difuzoare frontale ce permit audiția stereo și are integrat un procesor Quad Core cu frecvența de 1GHz, ce asigură dinamică noului dispozitiv în navigarea paginilor de internet, rularea jocurilor și a software-urilor sau vizionarea materialelor video. Dispozitivul are o memorie RAM de 1Gb și 8Gb de memorie Flash, care poate fi extinsă până la 40GB, cu ajutorul unui card microSD.

De asemenea, device-ul are conectivitatea 5GHz WIFI si cea 4G DualMode, cu standardele FDD și TDD. Noul smartphone Allview este prevăzut cu o cameră principală de 8 MP, adecvată pentru realizarea filmărilor HD.

Directorul general al companiei brașovene, Lucian Peticilă, a dezvăluit că decizia construirii noului model Allview a avut la bază succesul înregistrat de varianta anterioară, E 2 Living, evaluat ca atare în urma feedback-ului pozitiv transmis de utilizatorii modelului. Acesta a punctat că modelul E3 Living reprezintă un upgrade față de cel precedent, atât pe partea de software, cât și pe cea de hardware, mărimea display-ului, tipul procesorului sau fidelitatea camerelor video fiind adaptate eficient la caracteristicile noului model. Potrivit directorului Allview, conectivitatea 4G DualMode va permite utilizatorilor modelului E3 Living navigarea pe internet la viteze 4G de până la 150Mbps.

E3 Living, cel mai nou smartphone propus de Allview, este disponibil pe bază de precomandă, la prețul de 599 Lei, iar livrările vor începe din data de 15 septembrie.

*Allview este principalul brand de smartphone-uri și tablete din România. Cu o vechime de peste 10 ani, compania brașoveană este activă pe piețele IT&C din 14 țări europene, printre care Germania, Spania, Olanda, Polonia, Cehia, Grecia sau Ungaria. Allview garantează pentru design-ul atractiv și dotările performante, de ultimă oră, a dispozitivelor sale.