Stiri: Companii

Alpha Bank prelungeşte contractul cu West Gate

07.11.2017

Parcul de birouri West Gate, deținut de compania Genesis Property, a anunţat că va prelungi contractul de închiriere cu Alpha Bank, până la sfârșitul anului 2026. Alpha Bank și-a început activitatea în West Gate în urmă cu aproape 10 ani și ocupă la ora actuală 7.700 mp în parcul de birouri din vestul capitalei.

„Alpha Bank este un chiriaș foarte important al parcului de afaceri West Gate, ce a contribuit încă de la început la dezvoltarea acestui hub de business. Prelungirea contractului de închiriere cu încă 8 ani, față de termenul inițial de 10 ani, reprezintă o validare a eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii unei instituții bancare de prestigiu”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Alpha Bank România este parte a unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group, având o experiență de peste 140 de ani în sectorul financiar-bancar.

Instituţia financiară a fost prima bancă străină ce a venit în ţara noastră după anul 1990.

De asemenea, West Gate este unul dintre cele mai mari parcuri de birouri din București, dezvoltat de compania Genesis Property, fiind amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei. Parcul este compus din cinci clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.

Printre firmele care mai au sediul în West Gate se mai numără și Dacia Renault, Ericsson, Société Générale European Business Services, Panasonic, Citi, Carestream Health, Medicover, Siemens și WNS.