Stiri: Retail

Altex redeschide un magazin din Galaţi

30.06.2016

Retailerul Altex va redeschide mâine, 1 iulie, într-o formă reamenajată, magazinul situat pe Str. Oţelarilor din Galaţi. Procesul de modernizare la care a fost supus acest magazin a fost realizat din dorinţa companiei de a le oferi clienţilor posibilitatea de a se bucura de o experienţă de cumpărături îmbunătăţită.
Aşadar, clienţii vor avea acces la o gamă mult mai largă de produse din categorii precum IT, comunicaţii, electrocasnice mari şi mici, auto şi multimedia, toate expuse pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătrați.

„Ca urmare a cererii crescute pentru soluţiile oferite, ne concentrăm permanent atât pe diversificarea gamei de produse, cât şi pe forma în care acestea vin în sprijinul clienţilor noştri. Astfel, am decis să investim în modernizarea unuia dintre magazinele noastre din Galaţi, unde clienţii să poată găsi mai uşor produsele de care au nevoie, să beneficieze de mai multe oferte şi să experimenteze un proces de cumpărare îmbunătăţit“, afirmă Dan Ostahie, CEO Altex.

Cu ocazia redeschiderii, retailerul a pregătit o serie de oferte speciale.

Magazinul va funcţiona de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00, oferind clienţilor şi soluţii post-vânzare, precum posibilitatea de returnare a produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie.

Compania mai deţine un magazin în Galaţi, situat în centrul comercial Shopping City Galaţi.