Slide

Stiri: Retail

Altex: Reduceri de până la 80% în perioada 12-15 februarie

12.02.2015

ALTEX a anuţat că a lansat o nouă campanie promoțională Black Friday în perioada 12-15 februarie. Astfel, companie oferă reduceri de până la 80% pentru circa 1000 de produse, atât pe altex.ro, cât și în magazine. În plus, doar pe durata promoției, clienții au posibilitatea de a opta la cumpărarea oricărui produs pentru un număr promoțional de 20 de rate fără dobânda, folosind cardurile de cumpărături.

Promoția va include smartphone-uri de la 179.9 lei, televizoare LED de la 599.9 lei, laptop-uri de la 799.9 lei sau tablete de la 199.9 lei. Reduceri semnificative de până la 56% vor fi și la electrocasnicele mici, precum aspiratoare, fiare de călcat și storcătoare de fructe sau de până la 40% la aragazuri, plite electrice, aparate frigorifice și mașini de spălat.

În plus, față de prețurile cele mai mici din piață cu care sunt deja obișnuiți, clienții au la dispoziție și servicii care îmbunătățesc experiența la achiziționare, precum soluțiile de finanțare flexibile, extragaranția sau instalarea produselor achiziționate la domiciliu. De asemenea, cei care aleg să vină în magazinele Altex au posibilitatea de a testa, de a compara, de a primi un sfat de la specialiști și de a intra în posesia produsului în momentul luării deciziei.