Stiri: Retail

ALTEX Romania

ALTEX România a redeschis magazinul din Bârlad

16.06.2017

Altex România a anunţat finalizarea modernizării magazinului din Bârlad, situat în Magazinul Universal. Astfel, spațiul de 1100 mp a fost reorganizat pentru o experiență de cumpărare mai plăcută, iar gama de produse a fost actualizată.

„Continuăm procesul de remodelare a magazinelor pentru că dorim să oferim clienților noștri cea mai bună experiență de cumpărare. Magazinul din Bârlad a fost reamenajat în acord cu nevoile clienților, astfel încât aceștia să găsească mai ușor produsele pe care le doresc și să se poată bucura de toate serviciile pe care le punem la dispoziție”, spune Daniel Mirea, Retail Director ALTEX România.

Cu ocazia modernizării, în perioada 15 iunie – 5 iulie 2017, cumpărătorii vor putea beneficia de o serie de promoții speciale la o gamă largă de produse.

În plus, clienţii care cumpără produse în această perioadă pot apela și la o serie de servicii de creditare atractive: 24 rate fără dobândă prin cardul de cumpărături Euroline sau cardul de credit Bancpost sau creditare instant, fără adeverință de venit, prin Credex și Unicredit Consumer Financing.

Altex mai pune la dispoziția cumpărătorilor o serie de soluţii post-vânzare, precum serviciul de transport gratuit în toată țara pentru comenzi cu valoare mai mare de 149.9 lei și serviciul de rezervare online și ridicare din magazin.