Amanare plata rate credit

Încă două bănci din România suspendă plata ratelor la credite

18.03.2020

Amânare plată rate credit. Încă două bănci din România anunță că românii pot beneficia de suspendarea plății ratelor la creditele luate. Este vorba de ING Bank și de Banca Românească. Astfel, clienții persoane fizice de la Banca Românească pot beneficia de suspendarea temporară, de până la două luni, a plății ratelor datorate.

Amânare plată rate credit. Solicitare

Pentru credite ipotecare, consum cu ipotecă, sau nevoi personale, pe baza solicitărilor clienților făcute prin call center la numărul de telefon 021 304 81 00, sau pe site-ul bancii, www.banca-romaneasca.ro în secțiunea Asistență Clienți/Solicitări (https://www.banca-romaneasca.ro/despre-noi/contact/solicitari/reclamatia-ta.html), plata ratelor poate fi amânată pentru una sau două luni. Acest lucru înseamnă că ratele nu vor deveni scadente în perioada solicitată.

Pentru clienții care dețin unul dintre produsele „Card de credit MasterCard Standard” sau „Card de credit MasterCard Gold”, Banca Românească extinde automat, până pe 15 mai 2020, perioada de grație.

Amânare plată rate credit. Eforturi pentru prevenirea coronavirusului

Măsurile sunt luate în contextul eforturilor depuse de întreaga comunitate și de autorități pentru prevenirea infecției cu COVID-19 (coronavirus). Decizia are în vedere limitarea deplasărilor clienților Banca Romanească în sucursale. Această facilitate este acordată tuturor clienților persoane fizice, indiferent de situația lor (nu doar celor aflați în auto-izolare la domiciliu sau în carantină).

Amânare plată rate credit. Anunțul făcut de ING

De asemenea, ING Bank România acordă clienţilor persoane fizice posibilitatea de a opta pentru amânarea a două rate la:

  • creditele de nevoi personale
  • creditele imobiliare

De asemenea, IMM-urile pot reînnoi pe trei luni facilităţile de finanţare a capitalului circulant, fără a fi necesară prezenţa la bancă.

”Recent, pandemia COVID-19 a adus provocări cu care nu ne-am mai confruntat, atât la nivel individual, cât şi în rândul instituţiilor. ING Bank România a acţionat mereu ca un cetăţean responsabil şi va depune în continuare eforturi în a susţine clienţii în perioade dificile. Înţelegem că în contextul prezent generat de pandemia COVID-19 ne confruntăm cu nesiguranţă, anxietăţi şi uneori impact direct în vieţile clienţilor noştri”, anunță reprezentanții ING.

Amânare plată rate credit.  Două luni de suspendare

Pentru clienţii persoane fizice cu credite de nevoi personale şi imobiliare care sunt afectaţi în mod tranzitoriu de pandemia de COVID-19 şi care solicită în mod direct măsuri de sprijin, banca se declară dispusă să amâne plata ratelor până la două luni.

Durata creditului va fi extinsă în concordanţă, pentru a păstra acelaşi nivel pentru ratele lunare. Clienţii care au nevoie să apeleze la această opţiune sunt rugaţi să trimită un email la adresa: contact@ing.ro.

Amânare plată rate credit. Facilități de finanțare

Pentru IMM-uri şi micro-companii ING Bank va înlesni aprobarea reînnoirii pe trei luni a facilităţilor de finanţare a capitalului circulant. Acesta lucru va fi posibil fără a fi necesară prezenţa la bancă.

Citește și PROFI România, apel către managerii din țara noastră: ”Hai să salvăm vieți!”

 

 

 

Citiți și despre:

  • Amendă pentru Banca RomâneascăAmendă pentru Banca Românească Oficialii ANPC au anunțat faptul că Banca Românească a primit o sancțiune de 40.000 de lei. Motivul amenzii a fost încasarea de comisioane neconforme. Autoritățile au obligat de asemenea banca să modifice nu […]
  • ING a lansat o aplicație mobilăING a lansat o aplicație mobilă ING a lansat o aplicație mobilă, MyING, prin care clienții care dețin un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android au acces la informaţii privind contractele lor de asigurări de viaţă, pensii private […]
  • Consiliul Concurenţei: OTP Bank poate prelua Banca RomâneascăConsiliul Concurenţei: OTP Bank poate prelua Banca Românească Consiliul Concurenţei a autorizat operaţiunea prin care OTP Bank România a preluat Banca Românească şi unele active româneşti ale acesteia. Astfel, analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că […]
  • Tranzacţie importantă pe piaţa bancară din RomâniaTranzacţie importantă pe piaţa bancară din România Banca Națională a Greciei a anunţat că a semnat un acord cu OTP Bank România pentru cumpărarea pachetului său de acțiuni deținute la Banca Românească, în valoare de 99.28%. Preluarea implică acțiunile Băncii […]
  • Tranzacţia prin care Banca Românească este preluată de OTP Bank, analizată de ConcurenţăTranzacţia prin care Banca Românească este preluată de OTP Bank, analizată de Concurenţă Consiliul Concurenţei a anunţat că analizează tranzacţia prin care OTP Bank România preia Banca Românească SA şi activele româneşti aferente sucursalei din Londra şi ale filialei din Malta aparținând National […]