Stiri: Companii

AMCOR Awards, la ediția cu numărul II

19.09.2014

Asociaţia Consultanţilor în Management din România a anunţat lansarea ediției secunde a concursului „AMCOR Awards”, competiție care premiază excelenţa în consultanţa în management şi de afaceri din România. Concursul este etapa naţională a competițiilor internaţionale „Constantinus International” şi „Constantinus European Award”.

„AMCOR Awards” este destinat consultanţilor individuali, dar şi companiilor de consultanţă membre AMCOR cu o contribuţie importantă profesiei prin promovarea standardelor profesionale ridicate în acest domeniu şi care deţin recomandări foarte bune din partea partenerilor lor de afaceri.

AMCOR Awards este un concurs cu o frecvenţă anuală, ediţia din 2014 are loc în perioada 1 septembrie – 1 octombrie. Proiectele înscrise vor fi evaluate de un juriu independent, cu ajutorul reprezentantilor clienților. Juriul AMCOR Awards este alcătuit din doi consultanţi cu experienţă în domeniu şi un reprezentat al mediului academic din România.

Câştigatorii etapei naţionale vor avea oportunitatea să reprezinte România în cadrul competiţiei organizată la nivel internaţional în cadrul concursului „Constantinus International”, precum şi în cel organizat la nivel european – „Constantinus European Award”.