Stiri: Companii

AMCOR lansează o nouă sesiune de certificare internațională CMC

21.09.2016

Asociația Consultanților în Management din România (AMCOR) organizează, pe data de 3 noiembrie, o nouă sesiune de certificare și recertificare internațională CMC. Este vorba de standardul de calitate în consultanţă recunoscut global în 47 de ţări, inclusiv cele mai mari pieţe: Statele Unite, Marea Britanie, Germania, China, Japonia, Australia dar şi în cea mai mare parte a ţărilor din Uniunea Europeană.

Titlul de CMC este recunoscut în toate ţările a căror institute naţionale de consultanţă sunt membre ICMCI, International Council of Management Consultants Institutes

Începând cu anul 2002, AMCOR este singura organizaţie din țara noastră abilitată de ICMCI să acorde titlul de CMC – Certified Management Consultant, consultanților în management.

Asociația a mai anunțat că spre deosebire de sesiunile anterioare, începând din 2016, persoanele care nu au mai participat până acum la sesiunile de certificare CMC vor parcurge o etapă de precalificare care presupune trimiterea unui CV și a unei sinteze a 3 proiecte importante până pe data de 3 octombrie la adresa de e-mail alexandra.pusca@amcor.ro

”Consultanții care vor participa la recertificare nu vor parcurge această etapă de precalificare, fiind invitați să completeze și să trimită direct dosarele de recertificare CMC până pe data de 27 octombrie 2016. Vă rugăm să respectați aceste date pentru ca membrii comisiei de certificare CMC să aibă timpul necesar pentru verificarea dosarelor”, au anunțat reprezentații Asociației.

Mai multe detalii privind procedura de certificare sau recertificare CMC puteți regăsi pe site-ul Asociației: amcor.ro, la rubrica ”Certificare internațională”.