Stiri: Companii

AMCOR lansează studiul ”Piaţa de consultanţă în management”

13.01.2014

Asociaţia Consultanţilor în Management din România (AMCOR) lansează a şaptea ediţie a studiului  ”Piaţa de consultanţă în management din România în perioada 2013-2014”. Cercetarea este realizată online în perioada 13 decembrie 2013–1 februarie 2014.

“Vă invităm să sprijiniţi această iniţiativă prin completarea chestionarului disponibil la adresa http://www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=6185. Completarea sa durează cel mult 8 minute”, au afirmat reprezentanţii Asociaţiei, într-un comunicat de presă. 

Invitaţia este adresată acelor persoane care deţin în cadrul companiilor pe care le reprezintă o poziţie care să le permită cunoaşterea întregii activităţi, cât şi a strategiei firmei.

Prin această cercetarea, Asociaţia vrea să ofere o imagine completă asupra industriei de consultanţă în management din România şi a tendinţelor resimţite în această piaţă.

Studiul Asociaţiei Consultanţilor în Management din România se află la a şaptea ediţile, AMCOR realizând până la ora actuală șase studii cu privire la această piaţa. Acestea au oferit o privire asupra pieţei de consultanţă în management începând cu anul 2008.

Studiul va putea fi accesat pe site-ul Asociaţiei.