AMCOR şi BERD organizează conferința „Consultanță în management – Inovare în afaceri”

29.10.2014

Pe 14 noiembrie, Asociația Consultanților în Management în România (AMCOR), împreună cu Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) organizează conferința internațională „Consultanță în management – Inovare în afaceri”.

Conferinţa va avea loc în cadrul hotelului Howard Johnson, iar scopul organizării acestui eveniment este de a evidenția importanța consultanței în management pentru dezvoltarea afacerilor mici și mijlocii.

„Evenimentul își propune să creeze un cadru favorabil transferului de bune practici în domeniul inovării între piața externă de consultanță și piața internă de consultanță”, au afirmat organizatorii conferinţei.

De asemenea, în cadrul evenimentului se va analiza rolul pe care IMM-urile îl au în dezvoltarea strategiilor de inovare.

Daniela Marin, National Programme Manager BERD, va prezenta programele cu care Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare vine în ajutorul dezvoltării afacerilor mici și mijlocii din ţara noastră, Constantinos Stavropoulos şi Brian Ing vor pune accent pe trendurile existente la nivel internațional în domeniul consultanței în management.

Citiți și despre: