Benzinarii Socar

Amenzile de circulaţie pot fi plătite şi în benzinăriile Socar

07.10.2014

Începând din luna octombrie, şoferii pot plăti amenzile de circulaţie în oricare dintre benzinăriile Socar. Reţeaua de staţii de alimentare a anunţat că a încheiat un parteneriat cu ZebraPay, în urma căruia fiecare dintre cele 30 de benzinării Socar dispune de un terminal prin care clienţii pot achita diferite facturi.

Noul serviciu include plata amenzilor de circulaţie, una dintre cele mai mari probleme ale şoferilor, facilitate care vine în completarea serviciului de plată al rovinietei.

Plata se face numerar, serviciul este disponibil non-stop, iar pentru achitarea amenzilor nu este perceput niciun comision.

“Persoanele interesate să economisească timp şi să evite birocraţia administrativă vor efectua o procedură extrem de simplă când folosesc terminalele ZebraPay. Au nevoie doar de introducerea numelui şi prenumelui, de CNP, numărul de telefon, seria, numărul şi data emiterii procesului verbal, localitatea de reşedinţă şi valoarea care trebuie achitată”, au explicat reprezentanţii Socar.