Stiri: Social

AmNascutAcolo

AmNascutAcolo.ro se relansează. Ce surprize anunţă pentru mămici?

18.08.2021

AmNascutAcolo.ro se relansează, cu o imagine fresh și noi funcționalități. De asemenea, platforma marchează momentul cu un concurs de excepție dedicat mămicilor. Loredana-Ionela Dumitrescu, mămică și graviduţă, cu experiență în Marketing Digital, alături de echipa pe care a coordonat-o pentru diferite proiecte în ultimii ani, își va asuma responsabilitatea, ca atât site-ul, cât și întreaga comunitate Facebook AmNascutAcolo, să fie modernizate și constant îmbunătățite, pentru a continua să ofere un conținut util și valoros mămicilor și viitoarelor mămici din întreaga țară și poate chiar de peste granițe.

„Dragi mămici, viitoare mămici și parteneri AmNascutAcolo.ro, începând cu luna August 2021, site-ul și comunitatea AmNascutAcolo.ro vor fi administrate de o nouă echipă entuziastă și dornică să continue și să extindă activitatea importantă a acestei platforme, inițiate de Roxana-Andreea Rusu, fondatoarea proiectului, în 2011”, anunţă reprezentanţii platformei.

AmNascutAcolo.ro se relansează. Noua echipă

Noua echipă va primi în continuare suportul fondatoarei site-ului AmNascutAcolo.ro, la fel și comunitatea de mămici și gravide, prin intermediul rubricii “Sfatul Specialistului”.

“Chiar dacă mă voi dedica în continuare activității literare, cu accent pe cărțile educative pentru copii, sunt bucuroasă că am întâlnit echipa potrivită, care să continue acest proiect de suflet, de care sunt atât de atașată. Pe viitor, îmi doresc că acesta să evolueze, cu forțe proaspete, astfel încât un număr cât mai mare de mămici și gravide să beneficieze de avantajele comunității AmNascutAcolo.ro”, spun Roxana-Andreea Rusu.

Schimbarea vine cu o imagine nouă și modernă pentru logo și un design proaspăt al paginii web, care îmbunătățește experiența utilizatorului, viteza de încărcare a paginilor și face mai ușoară găsirea informațiilor dorite în site.

Concurs pentru mămici

Odată cu relansarea site-ului, AmNascutAcolo.ro derulează un concurs în care mămicile care doresc să împărtășească experiența nașterii pe site-ul platformei, pot câștiga unul din cele 4 vouchere de cumpărături de la eMAG în valoare de 250 de lei fiecare sau unul din cele 10 premii constând în cărți pentru copii de la Editura Integral, partenerul principal al concursului.

Pentru a participa, trebuie să trimiteți povestea nașterii dumneavoastră și să respectați regulamentul concursului. Orice poveste publicată până la 10 Septembrie 2021, va fi înscrisă automat în competiție. Mămicile câștigătoare vor fi alese prin tragere la sorti pe data de 11 Septembrie, informațiile vor fi publicate pe site-ul și pagina de Facebook AmNascutAcolo.ro.

Citeşte şi Târgul online Mami și Bebe 2021: Reduceri substanţiale