Stiri: Companii

Amway – vânzări record de 11,8 miliarde dolari, în 2013

11.02.2014

Amway a înregistrat anul trecut vânzări record la nivel global, în valoare de 11,8 miliarde de dolari, în creştere faţă de nivelul din 2012 când compania a raportat vânzări de 11,3 miliarde de dolari.

Astfel, 2013 a fost al şaptelea an consecutiv de creştere.

“Motorul din spatele acestor realizări este reprezentat de reţeaua noastră de Întreprinzători Amway, susţinută de munca celor 21.000 de angajaţi pe care îi avem la nivel global”, au declarat reprezentanţii companiei.

Cea mai bună performanţă au avut-o produsele de nutriţie, în timp ce vănzările produselor pentru înfrumuseţare au înregistrat de asemenea rezultate foarte bune.

Anul trecut, Amway a investit la nivel global peste 375 de milioane de dolari în extinderea reţelei de facilităţi de producţie şi de centre de cercetare şi dezvoltare.

“Această expansiune include construirea de noi centre de producţie pe teritoriul Statelor Unite ale Americii în Washington, California şi Michigan, precum şi în India, dar şi construcţia a două centre de cercetare şi dezvoltare în China, respectiv în Coreea de Sud”, a precizat sursa citată.

Pentru acest an, ca parte a acestui proces de extindere, sunt planificate deschiderea de unităţi de producţie în Vietnam şi China.