Ana Hotels redeschide hotelul Bradul din Poiana Braşov

02.07.2017

Ana Hotels anunţă deschiderea hotelului Bradul din Poiana Braşov, în urma unei investiţii de 2 milioane de euro în renovarea şi redecorarea unităţii turistice. Renovarea hotelului Bradul s-a realizat într-un timp record, de trei luni și jumătate.

Cu o îndelungată tradiție în Poiana Brașov ce datează de la începutul anilor ‘60, Hotelul Bradul a intrat în portofoliul ANA Hotels în 1996.

În urma investiției masive din primăvara acestui an, Ana Hotels Bradul își întâmpină oaspeții cu 59 de camere complet renovate, proiectate în spiritul unei eleganțe naturale și al unei ambianțe calde, confortabile, specifice decorului montan.

Noul design al hotelului, inspirat de atmosfera distinsă de conac de odinioară, folosește esențe naturale prețioase precum stejarul auriu (folosit cu generozitate atât la pardoseală cât și la mobilier), marmura de Carrara și granitul Chocolate Brown din Brazilia, ce înnobilează designul băilor și al holurilor. În renovarea hotelului s-au folosit 1280 m² de marmură și peste 1700 m² de lemn (stejar auriu) pentru pardoseli, tavane și tâmplărie.

Oaspeții ANA Hotels Bradul vor beneficia de acces gratuit la facilitățile Sport Wellness Spa (piscină, saune, jacuzzi, hot tub exterior, sală de fitness, zona de relaxare) și vor putea servi micul dejun în Restaurantul Altitude, renovat și el la finalul lui 2015 și dotat cu o terasă cu panoramă deosebită asupra întregii stațiuni.

ANA Hotels Bradul este situat la baza Masivului Postăvaru, în imediata apropiere a pârtiei Bradul și a telecabinei Capra Neagră, operate de ANA Teleferic.

Compania ANA Hotels deține, în Poiana Brașov, hotelurile Sport și Bradul, clasificate la 4* și hotelul Poiana, clasificat la 3*.

 

 

Citiți și despre: