Slide

Stiri: Constructii

Anchor Grup are un nou manager general

27.04.2015

Anchor Grup are un nou manager general, Affan Yildimir fiind promovat pe această poziţie, după ce în ultimii ani acesta a ocupat funcţie de director financiar al companiei. El va lucra direct cu CEO Commercial Real Estate Properties of Fiba Holding – Yurdaer Kahraman.

Începând cu luna august a anului trecut, rolul de General Manager interimar a fost asigurat de directorul financiar al Anchor Grup, care s-a alăturat companiei în martie 2012.

Affan Yildimir deţine o vastă experiență în domeniul finanțelor și în cel al industriei imobiliare, precum şi o carieră clădită în companii multinaționale, precum PriceWaterhouseCoopers Turcia și Credit Europe Leasing Romania.

Anchor este prezent pe piaţa locală din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri.

Anchor Grup deţine în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, compania deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din Capitală, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Bucureştiului.

Valoarea totală a investițiilor efectuate de companie până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro.