Stiri: IT&C

ANCOM va participa la Internet & Mobile World 2014

29.09.2014

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) va participa în perioada 8-9 octombrie 2014, pentru al doilea an consecutiv, la Internet & Mobile World, eveniment dedicat industriei de comunicaţii din România.

Autoritatea va oferi participanţilor la acest eveniment informaţii şi detalii despre cele mai importante proiecte implementate în beneficiul utilizatorilor finali.

Vizitatorii InfoCentrului ANCOM vor putea afla mai multe detalii despre aplicațiile și serviciile dezvoltate de Autoritate pentru utilizatorii telecom, precum Veritel.ro, aplicația cu ajutorul căreia utilizatorii pot compara gratuit toate ofertele de telefonie și internet disponibile pe piață în acest moment, sau serviciul de portabilitate a numerelor de telefon, care le permite utilizatorilor să schimbe furnizorul de servicii de telefonie, păstrându-şi în acelaşi timp numărul de telefon.

În plus, Infocentrul va găzdui lansarea unor noi aplicații dezvoltate de Autoritate pe parcursul acestui an și va pune la dispoziţia publicului materiale despre alte proiecte şi activităţi ANCOM cu implicaţii importante la nivelul pieţei de comunicaţii.

Aflat la cea de-a treia ediţie, Internet & Mobile World 2014 are loc în perioada 8-9 octombrie la Romexpo şi reuneşte companii din România care oferă soluţii digitale, mobile şi de software. La eveniment sunt așteptați în acest an 120 de speakeri și 6.500 de vizitatori.