Stiri: Companii

Andreea Mihnea (EY România), speakerul Meet the WOMAN! din 5 mai

24.04.2015

Speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei în Afaceri în Bucureşti pe data de 5 mai 2015, ora 19:00, este Andreea Mihnea, HR Director EY România. Evenimentul va avea loc la Capital Plaza Hotel, iar tema acestuia va fi „Leadership-ul – deconstrucţia la feminin”.

Meet the WOMAN!, eveniment de business networking ce are loc lunar, se adresează atât antreprenoarelor, cât şi femeilor care lucrează în companii şi sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

„Cum sunt femeile lider şi cum se diferenţiază stilul lor de leadership? Cum putem folosi trăsăturile esenţial feminine pentru a deveni lideri mai buni? Acestea sunt întrebările la care vom încerca să găsim răspunsuri, alături de Andreea Mihnea, astfel încât să ajungem la rezultate mai bune alături de echipele noastre, să identificăm punctele noastre tari şi punctele slabe şi să ajustăm unde este nevoie”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Andreea Mihnea este absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti. Ea şi-a început cariera în resurse umane într-o companie mică de consultanţă americană ca Trainee, acum 15 ani. După 3 ani în HR Management Consulting, ea a lucrat ca şi Consultant în Executive Search pentru AIMS pentru ca apoi să preia funcţia de HR Manager al centrului regional de dezvoltare al IBM, Global Delivery Center. După aceea, Andreea a ocupat rolul de HR Manager al PayPoint şi din 2013, ocupă funcţia de HR Director al firmei de audit şi consultanţă EY România.

Taxa de participare la eveniment este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate şi beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.

Înscrierile se fac la: catalina.geru@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obţin la: 0758 600 886.

Programul evenimentului:

18:30 – Înregistrarea participantelor & coffee
19:00 – Începutul evenimentului
19:15 – Prezentarea fiecărei participante şi a businessului/jobului pe care îl are
20:00 – Prezentarea unei afaceri
20:10 – Susţinerea temei de către speakerul evenimentului
20:20 – Q&A
20:40 – Tombolă cu premii oferite de parteneri
20:45 – Business Networking