Stiri: Sanatate

Andrew Corbett-Nolan, speaker la conferinţa ROHO 2017

31.08.2017

Andrew Corbett-Nolan va vorbi despre buna guvernanță în sănătate în cadrul evenimentului ROHO 2017 – Romanian Hospital Convention, care are loc pe data de 5 octombrie. Acesta conduce The Good Governance Institute (GGI), organizație ce oferă suport și consultanță managerilor din domeniul sănătății, promovând buna guvernanță și calitatea managementului medical.

În plus, Andrew Corbett-Nolan este implicat în cele mai complexe proiecte de dezvoltare ale GGI, pentru buna guvernanță în sistemele de sănătate din Europa, fiind de asemenea și Director în cadrul The European Society for Quality in Healthcare.

Pe data de 5 octombrie, el va participa în calitate de Speaker Invitat în cadrul ROHO 2017 – Romanian Hospital Convention, în sesiunea dedicată managerilor din sănătate.

Evenimentul va avea loc la Radisson Blu Hotel din București, Sala Atlas Ballroom.

Cea de-a doua ediție ROHO, eveniment internațional dedicat calității actului medical, va reuni peste 350 de directori medicali, șefi de secții clinice și manageri ai principalelor spitale din ţara noastră, speakeri invitați și specialiști internaționali din alte 15 țări, alături de companii cu soluții pentru creșterea calității actului medical.

Programul evenimentului cuprinde o amplă serie de conferințe tematice, o dezbatere internațională despre sistemele medicale din regiune și o expoziție specializată dedicată noilor tehnologii din domeniul medical.