ANEVAR are un nou preşedinte

21.01.2014

Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România are un nou preşedinte şi un nou Consiliu Director. Începând cu 1 ianuarie 2014, Adrian Vascu a preluat mandatul de preşedinte al ANEVAR, pentru o perioadă de doi ani, înlocuindu-l astfel pe Marian Petre, preşedintele Asociației în perioada 2010-2011.

”Statutul Asociaţiei prevede mandate de câte doi ani pentru președinte și pentru ceilalți membri ai Consiliului Director. De asemenea, fiecare preşedinte este ales cu doi ani înainte de a prelua funcţia, perioadă în care deţine funcţia de prim-vicepreşedinte ANEVAR, ajungând astfel să cunoască foarte bine organizaţia şi să asigure continuitatea strategiei şi a relaţiilor de parteneriat ale Asociaţiei”, au explicat reprezentanții Asociației Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România

Adrian Vascu deține o experiență de 19 ani în evaluare, acreditat în evaluarea afacerilor şi în evaluarea proprietăţilor imobiliare (MAA). Acesta a coordonat şi executat până în prezent sute de lucrări de evaluare de companii, active şi proprietăţi imobiliare, intangile, planuri de afaceri, oferind şi consultanţă în procese de fuziune, divizare şi în pregătirea procesului de privatizare al mai multor societăţi.

Consiliul Director al Asociației mai este alcătuit din Daniel Manațe – prim vicepreședinte, Marian Petre, fost președinte, Adrian Ioan Popa-Bochiș – trezorier, Filip Stoica – secretar general și vicepreședinții Radu Călin Timbuș, Anamaria Ciobanu, Anuța Stan, Sorin Adrian Petre, Laurențiu Aurelian Lazăr, Dana Ababei.

Continuitatea în conducerea operativă a Asociației va fi asigurată de directorul general al ANEVAR, funcție preluată, de asemenea, începând cu această lună, de Bianca Cătinean.