Stiri: Companii

Angajari Bosch Romania 2021.

Angajări Bosch România 2021: Anunţul făcut de companie

26.05.2021

Angajări Bosch România 2021. Compania Bosch a încheiat anul fiscal 2020 cu vânzări consolidate în valoare de aproape 2,2 miliarde de lei (448 de milioane de euro) în România. Compania a avut astfel o creştere de aproximativ trei procente în comparaţie cu anul precedent. Vânzările totale nete, de 6,8 miliarde de lei (1,4 miliarde de euro), inclusiv vânzările companiilor neconsolidate şi livrările interne către companii afiliate, au rămas la un nivel similar cu cel al anului anterior.

Angajări Bosch România 2021. Domenii

În 2021, pentru a susţine dezvoltarea constantă a operaţiunilor sale, Bosch Services Solutions intenţionează să angajeze peste 500 de persoane specializate în domenii precum:

  • dezvoltare software
  • IT Help Desk
  • customer service
  • controlling
  • contabilitate
  • achiziţii
  • vânzări

Rezultate peste aşteptări

Mihai Boldijar, reprezentantul Grupului Bosch în România, afirmă că Grupul Bosch în România a obţinut rezultate financiare notabile, în ciuda efectelor pandemiei şi a scăderii producţiei în domeniul auto.

”De fapt, am avut rezultate mai bune decât ne aşteptam iniţial. În pofida mediului de piaţă provocator, prognoza noastră pentru anul fiscal curent în România rămâne pozitivă”, a spus acesta.

Numărul angajaţilor Bosch din România a ajuns la aproximativ 8.160, la 31 decembrie 2020.

Angajări Bosch România 2021. Investiţii

Bosch a investit aproximativ 487 de milioane de lei (aproximativ 100 de milioane de euro) în anul 2020, în special pentru a continua dezvoltarea unităţilor de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi Blaj. Fabrica de componente auto electronice din Jucu, judeţul Cluj şi-a mărit capacitatea de producţie şi de depozitare, investind peste 85 de milioane de euro în 2020.

Citeşte şi Bosch oferă o soluție de automatizare, care acceptă tehnologia 5G