Angajari CGS Romania 2020

CGS România face angajări

08.04.2020

Angajări CGS România 2020. Computer Generated Solutions (CGS) România a anunțat că își va crește echipa în următoarea perioadă cu aproximativ 450 angajați noi. Această decizie a fost luată pentru a susține proiectele aflate deja în desfășurare, dar și pe cele nou adăugate chiar și în contextul pandemiei de coronavirus.

Angajări CGS România 2020. Interviuri remote

Compania desfășoară, în această perioadă, doar interviuri remote, fie prin telefon, fie folosind platforme pentru video-conferință.

CGS România este liderul pieței locale de business process outsourcing (BPO).

Angajări CGS România 2020. Cerere de servicii de suport este în creștere

“Chiar și în această perioadă extrem de dificilă, în care multe industrii nu doar că nu mai recrutează, dar fac concedieri sau trimit personalul în șomaj tehnic, CGS România va continua angajările deoarece cererea de servicii de suport care vine spre noi este în creștere. Angajările le facem, în acest moment, în special pentru a integra contractele nou semnate în această perioadă, dar și ca urmare a lărgirii celor existente. Faptul că multe business-uri s-au mutat online, iar multe companii care au centre de suport în Asia – lovită puternic de situația de pandemie, face ca nevoia pentru serviciile de externalizare să crească. Drept urmare, suntem implicați în diverse proiecte de customer support, technical support, dar și back-office”, a declarat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

Angajări CGS România 2020. Noi proiecte

Acesta a mai spus că odată cu criza provocată de pandemia de COVID – 19 au fost preluate și se implementează și proiecte noi. Acest lucru a fost determinat de faptul că unele piețe au avut de suferit în acest context, iar companiile care aveau externalizate anumite activități în aceste zone au fost nevoite să se reorienteze către alți furnizori cu care deja lucrau sau către unii noi din alte regiuni. Una dintre aceste regiuni este, așadar, România.

Cele mai multe proiecte noi vin de la clienți care aveau contracte de externalizare sau centre de suport în Filipine, India sau Nord-Vestul Africii, zone în care conexiunea la Internet este deficitară, iar implementarea unui sistem de telemuncă se poate realiza doar limitat.

Angajări CGS România 2020. Telemuncă

CGS România deține capacitatea de a prelua proiecte noi, chiar și în această perioadă. Din primele momente măsuri de adaptare la telemuncă. Astfel, în acest moment, 80% din cei 4.000 de angajați ai CGS România lucrează de acasă, direct de pe PC-urile puse la dispoziție de companie.

“Și în ceea ce privește noii angajați, vom implementa încă de la început un sistem de telemuncă, pornind cu procesul de recrutare, apoi training și, ulterior, în perioada de muncă propriu-zisă. Am schimbat modul în care se desfășoară sesiunile de training pe care le asigurăm tuturor celor ce se alătură echipei noastre, astfel încât acestea pot fi susținute de acasă, CGS asigurând întreg suportul și echipamentul necesare în vederea desfășurării normale a activității. Zi de zi căutăm soluții să ne acomodăm noilor norme de siguranță, iar acest lucru presupune o atenție sporită în ceea ce îi privește pe actualii angajați, dar și pe viitorii noștri colegi”, a mai precizat Country Manager-ul companiei.

Angajări CGS România 2020. Poziții deschise

În această perioadă compania este în căutare de angajați noi pentru poziții de:

  • specialiști
  • reprezentanți relații clienți
  • referenți financiari
  • tehnicieni sau helpdesk cu abilități diverse

Limbi străine

Aceste posturi presupun cunoașterea unei limbi străine, de la cele clasice:

  • engleză
  • franceză
  • germană
  • spaniolă,
  • italiană

La acestea de adaugă și limbi străine mai exotice cum ar fi olandeza, greaca sau poloneza.

Citește și Dacia Plant, donație importantă către spitale

 

 

 

Citiți și despre: