Angajari domeniul financiar 2020 - Finance Recruitment Day

Când are loc Finance Recruitment Day?

11.02.2020

Angajări domeniul financiar 2020. Companii de top din domeniul financiar recrutează studenți și absolvenți la Finance Recruitment Day. Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai fresh eveniment, Finance Recruitment Day care va avea loc pe 12 martie la Hotel Radisson Blu, în București. Încadrat sub umbrela Hipo NextGen, Finance Recruitment Day este singurul eveniment din țara noastră dedicat în totalitate tinerilor la început de carieră, ce abordează domeniul finanțelor și toate domeniile asociate acestuia.

Angajări domeniul financiar 2020. Înscrierea este gratuită

Înscrierea la eveniment este gratuită. Aceasta se poate efectua până pe 8 martie, pe portalul de carieră hipo.ro la secțiunea dedicată acestuia: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/139056/HIPO-NextGen/Finance-Recruitment-Day-2020.

Condiții de participare

Tinerii care doresc să participe la Finance Recruitment Day trebuie să îndeplinească cel puțin unul dintre criteriile de mai jos:

• Să fie studenți sau proaspăt absolvenți ai unei facultăți cu profil economic sau pur și simplu pasionați de domeniul finanțelor;

• Se află în căutarea unui program de internship sau job entry-level care să îi lanseze spre viitoarea carieră în domeniul finance;

• Le place să lucreze cu numerele, sunt organizați și atenți la detalii;

• Au urmat programe de voluntariat, au avut rezultate deosebite în timpul studiilor sau au beneficiat de expunere internațională.

Angajări domeniul financiar 2020. Un eveniment premium

Finance Recruitment Day este un eveniment de carieră premium. Aceasta este desfășurat sub tema Speed up your Finance Career.

Finance Recruitment Day va găzdui companii de top din România pregătite să le ofere tinerilor participanți insight-uri din domeniul economic și să îi recruteze pe cei mai entuziaști. Primele companii care și-au anunțat prezența la eveniment se numără:

  • KPMG – Partener Principal
  • Allianz Technology
  • Deloitte România
  • Mazars
  • PwC
  • Schlumberger
  • EY

Angajări domeniul financiar 2020. O experiență completă

În urma contactării tinerilor care au participat la ediția de anul trecut a evenimentului, rezultatele atestă faptul că 31% dintre aceștia s-au angajat în urma evenimentului la una dintre companiile participante sau la alte companii de top din România.

Pentru o experiență completă în cadrul evenimentului, studenții și proaspăt absolvenții vor avea parte de zona de networking împreună cu Finance Gamification Area powered by KPMG, Partener principal al evenimentului, unde vor fi sfătuiți și ajutați să decidă care este domeniul spre care aceștia să se îndrepte: Finanțe, Audit, Contabilitate, Taxe, Legal, Bănci.

Tinerii interesați să se angajeze au posibilitatea de a trece prin mai multe procese de selecție și de a fi recrutați rapid după eveniment pentru oportunitățile de carieră dedicate juniorilor. De asemenea, participanții vor beneficia de acces la multiple oportunități de carieră în domeniu precum programele de internship și trainee sau joburi entry-level.

Angajări domeniul financiar 2020. Zona de dezvoltare personală

Agenda evenimentului cuprinde și zona de dezvoltare personală și profesională prin:

  • workshopuri interactive
  • speed interviews
  • conferințe și networking

Aceste sesiuni se bucură de prezența unora dintre cele mai mari companii din domeniu.

Tinerii interesați să participe la Finance Recruitment Day, se pot înscrie până pe data de 8 martie, accesând site-ul: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/139056/HIPO-NextGen/Finance-Recruitment-Day-2020.

Pe acest site ei vor putea găsi toate informațiile despre eveniment.

Citește și FintechOS, printre cele mai bine finanțate start-up-uri din Europa